SERVICII

Servicii

Forari Orizontale

Societatea noastră execută lucrari de foraje orizontale pentru diametre cuprinse între Ø 75 mm si Ø 110 mm, unde pot fi instalate în subteran :
• cabluri electrice, telefonice (fibra optica), tv-internet, conducte de gaze, apa potabila, canalizare si drenare ape subterane.
Pentru a realiza aceste forari, societatea noastra utilizeaza o foreza pneumatica profesionala Grundomat.
Aceste foraje orizontale sunt o soluție tehnică folosită pentru a instala conducte și cabluri subterane fără a fi necesară săpătura unei tranșee, ceea ce poate fi costisitor și invaziv. În loc să săpați o tranșee adâncă, forajele orizontale implică săpătura unor puțuri de intrare și ieșire, de unde se efectuează forajul orizontal subteran.
În ceea ce privește diametrele pentru care societatea dumneavoastră efectuează astfel de lucrări, acestea variază între Ø 75 mm și Ø 110 mm. Aceste diametre sunt adecvate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv conducte de apă potabilă, conducte de canalizare, cabluri telefonice și electrice, conducte de gaze, televiziune prin cablu și internet, precum și conducte de drenaj pentru ape subterane.
Utilizarea unei foreze pneumatice profesionale Grundomat este un aspect important al procesului de forare orizontală. Acestea sunt un tip de foreză care utilizează aer comprimat pentru a antrena o înșurubare în sol și a crea un canal pentru cablurile și conductele subterane. Forezele pneumatice sunt utilizate pentru a reduce timpul și costurile de foraj, fiind de asemenea utile pentru forajele în soluri mai dure și mai compacte.

Sapaturi mecanizate

Săpăturile pe care le putem realiza sunt pentru ingropat cabluri electrice, fibra optica subterana, fundatii garduri/case, lucrari pentru canalizare si gaze precum si drenaje si irigatii.
Săpăturile pentru cablurile electrice și fibra optică subterană sunt esențiale pentru a asigura o conexiune sigură și durabilă între clădiri, rețele de comunicații și alte infrastructuri. Aceste săpături trebuie efectuate cu atenție, pentru a minimiza riscul de deteriorare a cablurilor și pentru a asigura o instalare adecvată a acestora.
Săpăturile pentru fundații sunt importante pentru construirea unor structuri solide și stabile, cum ar fi gardurile și casele. Aceste săpături trebuie să fie realizate cu mare atenție și profesionalism, pentru a se asigura că structurile construite pe acestea sunt sigure și durabile în timp.
Lucrările pentru canalizare și gaze sunt, de asemenea, critice pentru infrastructura urbană. Aceste săpături sunt necesare pentru instalarea conductelor de canalizare și gaze, care asigură transportul și evacuarea eficientă a apelor uzate și gazelor naturale.
În plus, echipa dumneavoastră poate efectua săpături pentru drenaj și irigare. Aceste săpături sunt importante pentru agricultură și pentru îmbunătățirea gestionării apei în zonele cu inundații sau cu surplus de apă.
Este important ca aceste săpături să fie realizate de o echipă profesionistă și experimentată, pentru a se asigura că lucrările sunt efectuate în siguranță și că infrastructura este instalată corect și durabil.